2012. február 14.

W.H. - a kedvenc dalaim

 Az első műsoros kazettáim egyike Whitney Houston I'm your baby tonight c. albuma volt. Azóta már sok százszor meghallgattam. Megunhatatlan. Nem akarok lerágott csont dalokat feltenni a blogomra ezért most olyan dalokat választottam, amelyek a legközelebb állnak a zenei világomhoz és persze nem rögtön a zsebkendő után nyúlós dalok közé tartoznak.

 Kezdem a közelmúlt egyik legjobban tetsző dalával, amely az utolsó albumáról való, melynek címe: I look to you. 2009-ben jelent meg és több, mint 2,5 millió példányt vettek meg belőle világszerte.

Million Dollar Bill


 A következő dal a Whitney: The greatest hits c. albumáról származik, amelyet 2000-ben adtak ki. A Fine c. dal klipje azért fogott meg - a zenén túl -, mert az énekesnőből olyan gyermeki vidámság és korával egyáltalán nem ellentmondó tizenéves, fruskás báj sugárzik, amiért nem lehet nem szeretni a dalt és a videót.

Fine


Egy 2002-ben kiadott single, nagy kedvencem volt. Már a címe is elég riasztó volt első olvasatra :) "Whatchulookinat". A klip viszont nagyon jól sikerült a táncoló, gyerekbőrbe bújt paparazzókkal.

Whatchulookinat



 

 Végezetül jöjjön egy mix. Én sem rakhattam volna rosszabbul össze. :)

Love II Infinity megamix

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...