2011. augusztus 18.

Éééés most! - Dizájn! /anyós ellenes praktikák/

Környezetszépítési és esztétikai szempontokat figyelembe véve gyűjtöttem össze az alábbi, manapság minden háztartásban szinte már nélkülözhetetlenné váló dizájn remekeket az olvasók nyomására. Több faxot is kaptam már e témában. Kérem ne küldjenek többet, mert már nem férek el tőlük a szobában és este sem könnyű úgy kimenni a wc-re, hogy a bokám ne vágnám bele a fax gépek egyikébe. Könyörgöm! Több faxot ne küldjenek! Inkább kicsi, apró, de nagyon drága ékszerekkel halmozzanak el! Az kevesebb helyet igényel. Köszönöm szívesen!

 De most vissza az eredeti blogtémához, a dizájnhoz.

Kezdjük el a sétát a ház elől. Elsőként egy olyan létfontosságú termékdolgot mutatnék, amit nem csak Halloween idején érdemes kitenni a kertünkbe, hanem a kevésbé szeretett anyóspajtás látogatása reggelén is, jelzés értékkel...

 

 Ha netán ez még mindig nem oldotta volna meg rokonunk szén-monoxid kibocsátásának minimalizálását a nullára, akkor talán várjunk az elásásával addig, amíg el nem megy dobni egy narancsos fantát a Wc-re! Ha a következő antifreskót dobjuk fel, illetve le a padlóra, garantáltan legalább az álla le fog esni! Jobb esetben a mama is a szívéhez kap, ha elég ijedős asszony!


Csak, hogy lássa a kevésbé várt rokon, hogy mennyire a szívünkbe zártuk, a vacsora mellé tegyük ki az asztalra az új só és bors szórónkat! Esetleg megemlíthetjük neki, hogy már gondolkodunk egy igazi megvételén is, csak eddig nem tudtuk, hogy mire is lőjjünk vele. De most, hogy itt van a mama, egy jó ötletet adott...

 

Ha ezt is túlélte, akkor még van még sok esélyünk az új dizántermékeinkkel arra, hogy az újonan vásárolt, gyönyörű fekete Boss ingünkben lehessünk a mama temetésén! A vacsora után ha kér, ha nem tegyünk elé fogpiszkálót, hogy a fogai közé, illetve a Coregába ragadt ételmaradékot kipiszkálhassa. Ha Prüdéria-Erkölcscsősz szakon végzett HannonPalmán, akkor már készíthetjük is a korábban megvásárolt sör mellől a hullazsákot! Ön szerint mire hasonlít a fogvájótartó?

 

Masszívan ellenáll a mama? Ne csüggedj! Van itt még ötletem arra, hogy hogyan kaphass extra szabit a mama temetése miatt! Mutasd meg az asszonynak, esetleg a mamának szánt vadiúj, vicces kézitáskát! Ha a mama kutyabarát, biztosan mélyen fogja érinteni a meglepetés okozta szívinkfartus!


Ha végre a szívéhez kapva meredten néz ránk, de még úgy látjuk, hogy ebből felépülhet, akkor gyorsan bevethetjük az unokahúgunknak szánt kedves kis játékot! Az állatbarát mama Cirmi cica láttán biztosan beadja a kulcsot!

 

 Ezek után nyugodtan hátradőlhetünk a székünkben. Küldetés teljesítve! De perceken belül rájöhetünk, hogy a mama nélkül nem tudunk magunkkal mit kezdeni. Adjuk hát meg a módját a mama tisztes nyugalomra helyezésének! Először is a korábban behűtött drága, alkalmi, japán sörünket fogyasszuk el az éveken át a mama hülyeségeivel terrorizált kedvesünkkel, aki még mindig szipog. Ezt követően, pedig a neten vásárolt, otthon elkészíthető koporsót állítsuk össze. Az oldal neve good.is ... Érdekes.

 

Ha már mindent elrendeztünk magunk körül, akkor jöhet az est fénypontja az otthoni tűzijáték füst és vihar nélkül! Jó szórakozást! Mindenki örül!

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...