2011. augusztus 10.

Van képük hozzá

Van bizony! És Zsenivel jól meg is nézzük!

Tűzijátékkal megkoronázott napot fogunk eltölteni a fővárosban Zsenivel augusztus 20-án! Előtte, mivel aznap ingyenes (!) a legtöbb múzeum, jól meg fogjuk látogatni példuál a Szépművészetit. Ez most nem egy bekattanás, mert most én is egy ilyen intézményben dolgozom! Nem. Ezt már korábban is szerettük volna megejteni a kedvesemmel, csak valahogy sosem került eddig rá sor. Meg hát ugye anyagilag sem olcsó mulatság manapság a kultúra... Ezt a lehetőséget pedig kár lenne kihagyni! Tehát, ha még időben olvasod, akkor máris kezdj el Te is gondolkodni, hogy mely múzeum kiállítása izgatja már régóta a retinád! :)

 Amikor beszélgettünk erről, mi szinte egyszerre mondtuk: a Szépművészetit látni kell! Van képük hozzá. Hát mi jól megnézzük! Ezt megtoldjuk még egy kis családlátogatással is, úgyhogy biztosan jó lesz! Remélem az idő is kegyes lesz hozzánk! Nem szeretnénk, ha egy tornádó tönkre vágná a napunkat.

 Már gyúrunk szemizomra és tervezgetünk. Az élményekről bővebben ugyanitt olvashatsz! Ha van ötleted, hogy melyik múzeumot érdemes megnéznünk, akkor ne habozz! Írj!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...