2011. december 31.

Mit hoz a jövő a tarot kártya szerint?

 A neten böngésztem az előbb és rátaláltam egy oldalra, ahol lehet jósoltatni magunknak. Az év utolsó napján, gondoltam teszek egy próbát. Az olvasottakat, pedig leírom, hátha nem lesz világvége jövő decemberben és akkor majd lehet análizálni az elmúlt esztendőt, hogy mi vált be a jóslatokból.

Tarot kártyával jósoltam magamnak és a kért 3 kártya kihúzása előtt a fejemben ez a kérdés cikázott: „Mi lesz velem és Zsenivel 2012-ben?”

 A 3 kártya más-más aspektusból mutatja meg a lehetőségeket számomra. A kihúzott kártyák jelentéseit leírom, hogy mindenki okuljon belőle: ha nem is volt jó az idei éved, még lehet a jövő éved jobb és kellemesebb, ha egy kis pozitív energiával indulsz neki. Erre nekem szerencsére rásegíthet az a jóslat, amit kaptam. (Igaz, hogy a neten jósoltattam magamnak, de ma annyira jól érzem magam, hogy elhiszem a jót, amit a sok 0 és 1 kidobott számomra.)

 

1. kártya – A kelyhek ásza

Ez mutatja a jelen helyzetet. S, hogy mit jelent?

  „Boldogságot, sikert, harmóniát ígér. Arra utal, hogy beteljesül a kívánsága.

 A tarotban az ász mindig a helyzetben, illetve a kérdezőben rejlő lehetőségre utal. Ez a lap a tervezéshez, a cél eléréséhez fűződik. Legyen nyugodt: jó úton jár, akár szakmai, akár magánéletbeli kérdések megoldásán fáradozik. Lehet, hogy tett néhány kitérőt, vargabetűt, amíg idáig eljutott, de most már a célegyenesben van: amire vágyott, amiről álmodozott, az hamarosan valóra válik. Nem mennyei mannaként pottyan az ölébe, hanem a múltbeli és mostani tetteinek gyümölcseként.

 Partnerkapcsolatában jelezheti ez a kártya, hogy rátalál végre az igazira. Amennyiben már megtalálta a boldogságot, és a szakmájában vágyik elismerésre, akkor ott teljesül a vágya.

 Eddigi ismeretei és tapasztalatai révén megtalálja azt a munkahelyet vagy vállalkozási formát, amiben tudása maximumát tudja adni. Természetesen az értelmezésekor figyelembe kell venni az ász előtti és utáni kártya jelentését is. Ha a másik 2 kártya is a sikert sugallja, akkor a beteljesülés nagyon közel van már.” – Nagyon közel lehet, mert jó kártyákat húztam! J

 

2. kártya – A nap

Ez világít rá az akadályokra.

  „Az életerő, a vidámság, az életigenlés, a vitalitás, a játékos élvezetek és az alkotókedv jelölője.

 Gondtalan időszak következik az életében, amikor végre felszabadul a nyomasztó terhek alól. Ez a megkönnyebbülés jó hatással van a hangulatára, javítja vállalkozó kedvét, tehát hamarosan újult erővel vetheti magát a teendőbe, akárcsak a hétköznapok apró örömeire. Szívesen fogadja a meghívásokat, rendez népes baráti összejöveteleket, örömmel veti bele magát a társasági életbe, mert egyszerre sok ember véleményére kíváncsi, hogy saját világlátását bővíthesse. A játék, a szórakozás fontos szerepet kap az életében, akkor is, ha az ilyesmit fölösleges időpocsékolásnak érezte. Felfedezi a közösségi élet örömeit, és megkísérelheti szerencséjét is, mert Fortuna a segítségére lesz. Az élet napos oldalán járhat a következő hetekben, nem kell tartania rosszindulattól, gáncsoskodástól. Ez anyagi gyarapodást is eredményez az erkölcsi sikerek mellett. Munkájában elismeréssel illetik, talán más, nagyobb beosztásba is kerülhet, … most tehetségének, képzettségének jobban megfelelő munkát kap.

 A magánéletében örömét leli a jótékonykodásban. Pártfogásába vesz elesetteket, és szívesen egyengeti a fiatalok (család, barátok gyermekeinek) útját. Párkapcsolata kiegyensúlyozott, ami a testi örömökben is kifejezésre jut. Szerelem, harmónia jellemzi, akár most bontakozik, akár már évek óta tart.”

 

3. kártya – A főpap

Ez a kártya mutatja a megoldást.

  „Jelentése is ennek megfelelő: a tanítás, tanulás, szellemiség, megvilágosodás mutatója.

 Nyilvánvaló, hogy változtatnia kell néhány dologban. Tervei megfeneklenek, ha hagyja, hogy a dolgok olyanok maradjanak, amilyenek. De azért nem árt az óvatosság, mert az ön által előidézett változások nem biztos, hogy abban a mederben maradnak, amit előre megtervezett. Most oda kell figyelnie az élet minden apró tanítására. Ha elég okos, tanulhat más kárából, és megőrizheti a nagyobb bajokat. Olyan kérdésekkel kénytelen foglalkozni, amelyek túlmutatnak a hétköznapokon. Mélyebb tartalmi összefüggésekre jön rá, és a pénzkeresés helyett a valódi elhivatottság érzése vezeti munkájában. Környezete tiszteli önt, de nem szabad, hogy önhitté váljon. Fontos az önfegyelem. Eddig alighanem túl idealista volt, fenntartás nélkül bízott az emberekben, a filozófiák igazságában és a törvényekben is. Azonban rá kell jönnie, hogy jóhiszeműségét sokan kihasználták, és az a jövő, amit ön képzelt, egyelőre olyan idealisztikus, hogy aligha valósítható meg. Ennek ellenére ne adja fel hitét, inkább nézzen körül a világban, és alakítsa a hétköznapokhoz saját belső értékrendjét, érzéseit.

 A magánéletben is erkölcsileg tiszta szeretne kialakítani maga körül. Helyes dolog, hogy nyitott a világra és apró gesztusokkal is tudatára adja mindenkinek, hogy megbízik benne. De azért legyen óvatos, ne adja ki a titkait avatatlanoknak, és ne fogadjon bizalmába olyanokat, akik erre méltatlanok. Mutasson példát, de ne szolgáltassa ki magát!”

 Én bizakodom és remélem, a ma bennem buzgálkodó rengeteg pozitív energia kitart a 2012-es év végéig! Lehet, bugyutaságnak tartod, amit olvasol, de én hiszem, hogy a dolgok fejben dőlnek el! Még ha van is néhány olyan nap, amikor ordítva rohannék ki a világból, hiszem, hogy az életem jobb lehet, ha tényleg elhiszem ezt.

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...