2010. január 2.

Unalom, tanulás és hózivatar

 A cím mindent elárul a mai napról. Unalmas, mert itthon gubbasztok egész nap. Annyi örömöm azért akad, hogy hamarosan látni fogok olyan részeket a Laár pour lar'tból, amiket eddig még soha. Ezek a csapat hőskorából származnak és nekem, mint fan, kell hogy vizuálisan befogadjam! :) Már alig várom! És azt is nagyon várom már, hogy a barátaimmal a vidéki kis romomba bevackolva egy jó kis együtt töltött nap után a délután zárásaként magunkévá tegyük azokat az epizódokat. Jó kis agyzsibbadásnak nézünk elébe! :)

 Ma tanultam, amikor csak tehettem. Angolozok, mert kedden vizsga lesz! Szóbeli és írásbeli egy napon, egymás után. Brrrr! Még a hideg is kiráz a vizsga tudatától! Most, olyan 35%-on érzem magam a vizsgára felkészülve. Messze van még a teljesség, de a ma esti film majd kimarad és azt is a tanulásra fogom fordítani. Úgyis mondhatnám, hogy TOVÁB KÉBZÉSben részesítem magam.

   Holnap viszont A-val közös barátnőnk, Nati születése napját fogjuk megünnepelni! Egy cukrászdában leszünk és ott fogunk örömködni. Holnap délelőtt még kell vennem egy ajándéktasakot, hogy a jóságokat bele tudjam tenni, amiket kap! Remélem örülni fog nekünk is és az ajándékoknak. Igazság szerint idén tavaszig le szeretnék dobni magamról egy pár kilót, de a cukiban az a sok süti elég irritáló lesz, hogy be tudjam tartani a fogadalmamat. Erőt veszek magamon és csak üdítőzni, vagy teázni fogok. Azokban is lesz annyi szénhidrát, hogy ki legyen elégítve a napi szénhidrát szükségletem.

 Nati! Boldog ...-dik szülinapot!

 

 Az ablakon kinézve látom, hogy hózivatar van! Remélem, holnapra azért lecsitul kicsit, mert félek, hogy A. nem fog eljönni Nati elmúlt éveinek siratására! A torka rendetlenkedik kissé és most olyan a hangja, mintha mutálna :) Lehet, hogy még csak most kamaszodik? Mézzel, teával és mindenféle torokgyógyító cukorkával kezeli magát, nem is beszélve a gyógyszerekről. Ezek összességében rendbe kell, hogy tegyék rövid időn belül, hiszen hétfőn már munka van ezerrel!

 Utálom, hogy már megint esik ez az átok hó! Annyira tetszett, hogy a napokban ismét láthattam napsütést és nagykabát nélküli embereket. Éreztem, hogy van ereje a napnak és kirándulni lett volna kedvem! Erre most tessék, itt van ismét ez a mocsok idő! De majdcsak kikecmereg a tél és jön a tavasz! Tavasszal szeretném, ha minimum hármasban nekivághatnánk a Börzsönynek! És egy jó kis túra után egy finom ebéddel zárnánk a kirándulást Mákosbélán, azaz Diósjenőn a pizzériában. Remélem a válság miatt nem csukott be! Nagyon jó a konyhájuk! És nem csak pizza van náluk! Nem ám! Finomságos egytálételek vannak nagyon korrekt áron. Kedves olvasó, ha arra jársz, próbáld ki! A Minesztrone-juk egyszerűen zseniális! Sajnos rég voltam náluk, mert nem vitt feléjük az utam, de már várom, hogy ismét lemeozhassam a kínálatot! :)

 Na, mostmár lassan abbafejezem magam, mert vár az angol!

A! Gyógyulj meg, mert holnap látni szeretnélek! Nati boldogságos szülinap előtti estét!

Holnap örömködés lesz! Kalóriaszegényen :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...