2012. június 6.

I love Russia, Part XII. - Fessön dvá

Most jöjjön a hosszabb verzió a szemnek bizsergetésére! Legalábbis a nadrág szárának hossza szerint. 
Lesz majd itten is érdekesség és fogaknak csikorgatása!
Szépség és szőnyegek! Na, azok nem. De zebra és leopárd viszont, DE! És ez mindenkinek jó lesz! 
A képről ránk visszanézők legalábbis ezt sugallják. 
Ha ez nem lenne igaz, akkor hazudnak és kérem vissza a pénzemet, amit a zebracsíkos naciért adtam!

Szemezgessünk az istállóból!
Harrold Lloyd és Mahatma Gandhi szerelemgyermekét láthatjuk. A matematika-kertészet-vájár szakos tanár a menzára tart. Munkaruhában. Nem indították a lóversenyen a profok a hétvégén. Ezért most egy kicsit zabos.


 Andrej taxizik. A klasszikus pepita jelet anyukája csempészte bele az Íbéjen, Angliából, 350 fontért rendelt, majd az anyukája, a hímzése által vidámabbá varázsolt. Andrej örül. Mondjuk most ez éppen nem látszik. De szereti az anyukáját, még akkor is, ha tönkre is vágott egy olyan kardigánt, amire 2 és fél évig spórolt.

 Pjotr egy diszkóállat. Az öltözetéből sugárzik a nyers, férfias vadság, de a szelíd elegancia is. Minden péntek és szombat este megpakol egy izomagyút, aki beszól neki szénabálát idéző hajkoronájára, valamint halottakat megszégyenítő pofázmányára. Egyetlen problémája az, hogy bepisil, ha egy lány hozzászól...

Alexej állatvédő. Szereti a pár ducot. Szereti, mert galambok laknak a dúcokban az udvaron. Állat védő, ha beszólnak neki a ruházata miatt, majd husángokkal akarják ezt nyomatékosítani a moszkvai kultúrcsorda tagjai, akik ha beisznak ordítva mondanak verseket a köztereken.

Mísa félkegyelmű. Így csak azok öltöznek és jönnek ki!
Lakott területre.
Fényes nappal.
Mosolyogva.
Idiótának öltözve.
Makkos cipőben!!!

Jevgenyíj dizájnerparasztnak öltözött, aki megalapította a Szent Marharépa Egyház és Kaloda Központot. Most a híveit várja Reykjavikban.  Ide küldték őt. Idővel rájön, hogy tévesen.

Freddy Krüger Hello Kittyevics a moszkvai reptéren várja rajongóit. 7 perces megamix-szel készült rajongóinak a világszerte ismert dobhártya művész.

Michail azon túl, hogy simán felvennék őt a Buta Arcok Minisztériumába főelőadónak, egy igazán férfias viseletet hord. Egy cigányasszonytól kapta azt a fejkendőt, amit most sálként visel. Ezért csupán önként és kedvenc dalát dalolva kellett a fiúnak odaadnia az iPodját, a kocsikulcsait, a mobilját és a laptopját a mama kicsi fiainak.

Ezen a képen semmi extra nincs a szép zöld gyepen kívül. Ugye milyen remekül karban van tartva?

Ez a fiú szerintem drogozik. Máskülönben hogy az istenbe lehet rajta ez a szerelés?

Mintás gumicsizma. Mindent látó szemüveg. Ez csak a fiú apja lehet!

A cipő űberfaszányos! Én ilyenben tornáztam 1980-ban! És már akkor sem hordtam ezüst női táskát.
Ma sem. 
Nem az én színvilágom. :)

Don Korleonovics nadrágja az öltöny második gombjához fel van húzva és oda van szögbelövővel erősítve. 
Szerintem.

Ványadt Ványatovics Vinyov unokája a cirkuszi sátor előtt. Ma ő lesz az atrakkkkkcióóóóó! A beszélő vörhenyes, papagáj! Mindenki érdeklődjön! Cvancig úúúhr! Cirkusz, vurstli! Mindenki jöjjenek!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...