2011. október 24.

Sorozat - függőség

   Halikra!

Felleltem egy weboldalt, ahol szinte az összes ma futó, vagy nem oly rég futott sorozatokról olvashatunk. Na, persze nem a bulvár témakörében, ami szintén nagyon izgalmas! Mert azért valljuk be, ha megállítanának külföldi angol emberek az utcán és megkérdeznék, hogy milyen márkájú cipőt is hordanak a Született feleségek, hát bizony a tudatlanságom miatt a jeges rémület szaladgálna hab testemen! Ez bizony nagyon kellemetlen!
De, ha ámbátor arra lennének kíváncsiak a Szöulból érkezett kanadai egyetemisták, akik Argentínából származnak, hogy a Dr. Csont első évadának 4. részében, hogy is hívták a hullát, már nem lenne halálfélelmem! Van ugyanis egy oldal, amit tudok ajánlani az amnéziás sorozatfüggőknek és a leendő rajongóknak is, akik nem a Tv újság 6 mondatos verziójára kíváncsiak egy-egy epizód tartalmát tekintve.
 Itten ugyanis tök más van ám!
 Viccesen, humorosan, de nem bő lére eresztve meséli el a blog írója a sorozatok egy-egy részének tartalmát.
Nekem bejön! Zsíratom.
Ha érdekel az oldal, akkor klatty a szövegre!

Hogy volt?

Egy kis szösszenet az Anyátok közt legutóbbi (2011.10.21-i) részéből. Hátha valaki pont ekkor szaladt ki a retyóra....
 Leszáll az est, Claudia jön ki az irodából, Ádám ráijeszt a sötét udvaron. A fotókat hozta cédén, tessék kinyomtatni és gyönyörködni mesteri pillanataimban, ja és érdekelne máskor is fotós meló, tessék hívni bátran. Lassan a testtel, előbb megnézem, közepesen szarok-e vagy nem. A Rózsában Linda rögtön a számítógépre cuppan, rögtön átállítja a kapcsolati státuszát, most figyelj, komplikáltra! Hanna nem érti, most akkor nem vagytok együtt? Nem, pont ezért komplikált. Gabi izgul, megy a dolgozóba, Laci felajánlja, hogy elviszi. Kösz nem kell, az egész estés grilléttermes meló előtt szívesen végigmegyek gyalog a városon edzés gyanánt.
 Claudia Attilához megy föl a fényképeket kiprintelni. De jó, hogy volt fotópapírod! Hát nekem is kell néha fotókat nyomtatni. Jaj istenem, ez már fizikailag fájdalmas! Rohadtul nem fotópapírra nyomatatnak, hanem sima mezei A4-est áztatnak szét tintasugarassal, ráadásul botrányos minőségben, a papír pöndörödik is be rögtön a liternyi festéktől. Itt persze minden szimbolikus színpadkellék, jelezzük, a néző képzelje úgy. Ezzel oldalhelyesen Claudia dicséri a képeket: „tényleg klasszak, egész ügyes ez az Ádám.” Ezt nem bírom sokáig, komolyan, de sajnos nincs vége. A gép egy utolsó nyomatot szenved ki, amely nem más, mint Nóra és Miklós meghitt pillanata a fogadáson, amit Ádám tehetséges paparazzóként lekapott. Attilát a szívbaj kerülgeti, felnyalábolja a köteg nyomatot és elviharzik.
 Nyomtató téma folytatódik: Géza a „tónert” próbálja beleerőszakolni az otthoni printerbe, de csak nem megy. Lacival közösen csavarhúzóval esnek neki a szerencsétlen berendezésnek. Komolyan mondom, Vágási Feri óta semmit sem fejlődött a magyar sorozatokban az informatikai színvonal. Közben persze dumálgatnak, Laci sértve van, mert nem mehet Gabi elé a melóba. Géza szerint nem kell mindent szó szerint venni, amit a nők mondanak. Első munkanapja van, persze hogy parázik, de majd a végén lenyugszik, menj csak érte egy csokor rőzsével. Laci megy is a megadott helyre, ahol döbbenten tapasztalja, hogy a csirkejelmezes reklámfigura nem más, mint az ő imádottja, ráadásul két tréfás kedvű fiatal épp a tollát tépkedi. Laci elbújik egy oszlop mögött.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...