2012. június 4.

I love Russia, Part XI. - Fessön ágyin

 A címből már legátolt intellektussal rendelkezők számára is világos lehet a bejegyzés tartalma. A divatról lesz szó és annak művelőiről. Olyan orosz fiatalok jönnek miutóbb, akik éjjel kettőkor, vak sötétben kotorászták össze a másnapi toalettjüket (vagy a nagyi segített). Ez lehet, hogy nem így van, de az alábbi képeket elnézve nem tudom elképzelni, hogy fényes nappal azt gondolják a tükör előtt állva, a bejárati ajtó mellett még utoljára a sérót belőve:
" Oké. Ez így faszányos! Kimegyek a cocilista népemhez, mert jól nézek ki, meg egyébként is dolgom van."

 Erős szemkorbács következik! Csak ízlésficamosoknak és vakoknak ajánlom a következő pixeltömörüléseket! 

SHORT CUT PARADE!!!
Remek színösszeállítás. Fekete és fehér. Az örök ellentét. 
Végül is az őszes halánték mellé talán belefér egy tizenévesek által hordott "trendi cucc" is!
Csak az idétlen pólóval és a turkálóban talált bőr táskával nem vagyok kibékülve. A többi sörrel elmegy. Sokkal, de elmegy.

Szerjózsa örül, hogy végre megérkezett a jó idő és végre az ágyékát is megszellőztetheti. Persze a trendi pólóhoz egy gagyiszter cipő és egy barátnőtől elcsórt táska is dukál,  amibe egy hétvégi kiránduláshoz is simán bepakolhat. Még könyveknek is maradna hely a táskában, de azt nem visz, mert az már nem cool.

Fjodort a nagyija öltözteti, aki valószínűleg utálja a kölköt és reggelente elektromos sokkolóval ébreszti a kisunokát, majd addig üti őt a szögesdrótból horgolt bevásárló zsatyrával, amíg fel nem öltözik abba, amit a nagyi kikészített neki. Csak ez ugrik be, amikor meglátom ezt a helyes fiút ebben a rettenetben. A női táska itt is befigyel...

Mughnobo, svéd szülők egyetlen gyermeke is Szentfessönváron él. Trendi fiatal szeretne lenni, de társai utálják őt, mert hagyományos, untrendi táskával jár iskolába. Van, aki menthetetlen...

De nem úgy, mint Vaszilij, aki a börtönbe igyekszik a nagypapa 79-ik szülinapját megünnepelni! A cipője megér egy misét! De legalább 20 rubelt! Vagy fél év felfüggesztettet.

Kolja munkába igyekszik. Könyvtáros. Igaz, ő már túl van a 20-on, de próbálkozik még, hogy tartsa az iramot tartani a fiatalsággal. Deréktól felfelé ő is egy normális fiatal látszatát kelti, de alatta már egy kohász-szakmunkás szünidei viseletét hordja. 

Szása mása Mása, aki most őszerinte elugrott a boltba egy kiló mandarin ízű virsliért. Megkérte ikertesóját, hogy táskája fülét erősen megfogva tartson ellent a gravitációnak. Valószínű Szása még nem teljesen ébredt fel. Hiszen hogy a francba gondolta azt, hogy pizsamafelsőben és a nagybátyja ükapjának a cipőjében majd senki nem veszi őt észre? 

Igor színtévesztő. 


Vagy péntek van.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...