2013. február 7.

Horoszkóp - Kínai - 2013

 Ezeket írta az egyik okos weboldal, amit tényleg csak véletlenül nyitottam meg! De, ha már ott voltam, akkor megnéztem mi vár rám erre az évre:
 
"A Sárkány jegyében születtél, ha születési éved egyike a következőknek: 1916, 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012
 

A Sárkányokról úgy tartják áldott és tehetséges nagyhatalmak, isteni tulajdonságokkal. Ebben az állatövben szülöttek szeretnek mindig a figyelem középpontjában lenni és az összejövetelek csillagjai lenni. Rendkívüli értelmiséggel és kötelességtudattal rendelkeznek, ezért kiváló munkaerők.
 
Munka és anyagiak: A 2013-as év igazi hullámvasút lesz számukra, ezért fárasztó lesz ez az év. Karrier szempontjából kedvező időszak következik, a Sárkány a legjobb formáját hozza majd. Pénzügyileg már nem ilyen fényes a helyzet, megnövekedett költségek mellett nem számíthat nagyobb bevételre. A szerencsejátékokat kerülje, mert ez az év nem a nyeremények éve.
 
Szerelem: A Sárkány kapcsolataiban stabilitásra számíthat, mégis sok csalódás érheti azért, mert túl nagyok az elvárásai. Excentrikus személyisége mellett könnyen unalmasnak találhatja a másik felet, ez pedig konfliktusokhoz vezethet. Meg kell tanulnia fenntartani a békét és nem szabad panaszkodnia.
 
Egészség: Egészségügyi fronton minden ígéretesnek tűnik, de egy kisebb betegség felütheti fejét a családban. Kapcsolataiban kissé elszigeteltnek érzi magát, ez pedig lelki érzékenységre adhat okot. Érdemes ezért felélesztenie baráti viszonyait és nagyobb társasági életet élnie."
 
 
 Üzenem a jósnak: bekaphatja! :)
 
Úgyis minden klassz lesz idén!  Szép lesz és jó lesz és mindennel meg leszek elégedve!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...