2012. augusztus 14.

"Ez egy buziblog?" - válasz jön eme kínzó kérdésre

"ez egy buziblog?" - kérdezte egy ide tévedt olvasó a Magamról fül alatt olvasható bejegyzésem és az ott látható képek vizuális befogadása után.

 Nos, hát több válasz közül is lehet csemegézni, mert nem elég konkrét a kérdés számomra, de ez nyilván az én csökött agyam miatt van. 
Illetve nem. 
Igazából több - számomra frappáns - válasz is eszembe jutott, amit szeretnék a kétkedőkkel, a magukat esténként e kérdés miatt marcangolókkal, illetve a figyelmetlenekkel megosztani. Csak úgy. Ingyen.

1. A válasz: nem. 
Nem buziblog, hiszen a blognak nincsen neme. De ha lenne is nem tudna egy másik adathalmazzal érzésekkel kapcsolódni. És itt még szexről szó sincs! De, ha nem a Mátrixban élünk, akkor több, mint valószínű, hogy ez a blog, mint adathalmaz nem vonzódik egy azonos bithalmazhoz. 

2. A válasz: igen és nem. 
Amennyiben a blog írója, azaz felém irányult a kérdés. Azért igen, mert a saját nememhez vonzódom. Ez tény. A Magamról fül alatt olvasható leírásból, a beillesztett képekből, valamint a jobb oldalt olvasható, a blog íróját bemutató pár sorból nyomokban kitűnik, hogy inkább a férfiak érdekelnek szexuálisan.
Nemet viszont azért írtam, mert nem a sztereotípiáknak megfelelően élő, öltözködő, viselkedő "buzi" vagyok! Én melegnek tartom magam. Én is úgyanúgy jövük-megyek, teszek-veszek, mint az "átlag" ember, csak az én ágyamban nem egy csinos nő, hanem egy csinos pasi fekszik. ez viszont a magánügyem és az is marad. Parádézni nem fogok, hogy mindenki megtudja mi a helyzet velem. Nem is tartom jó dolognak.

3. A válasz: nem.
 Ez a blog az életemről szól és azokról a dolgokról, amiket érdemesnek tartok, hogy megosszam másokkal. 
Nem agitálom a nagyérdeműt, hogy legyen meleg. Nincs szándékomban népszerűsíteni azt az életformát, amit annyian gyűlölnek, mert nem értenek meg. Ez nem egy választott életforma. Pestiesen szólva: Ezt dobta a gép. De ha már ezt dobta, akkor próbálom a legjobbat kihozni belőle! Tehát ez nem egy buziblog, hanem egy napló, amiben van egy csomó hasznos és haszontalan dolog is. 

 Mindenki csemegézze ki, ami neki hasznos!

5 megjegyzés:

  1. köszönöm a mosolyt így majdnem holnapra =)
    imádlak Poczok =)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Imádj Béjbe!!! Szaggass szét!!!
      :DDD


      Szívesen!

      Törlés
    2. azt meghagyom Zseni-mesternek höhö =)

      (pont ma gondoltam Rád, rég írtál. szerencséd, hogy jelentkeztél ;D )

      Törlés
  2. Brávó! A válaszok frappánsak, mondhatnám, minden igényt kielégítenek! :) És az a legjobb, hogy nincs semmi magyarázkodás/mentegetőzés jellege, az igazat írtad le, amiről egyébként mindenki meggyőződhet, aki egy kicsit is beleolvas a blogodba!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Az igazat megvallva bennem is feszül még pár kérdés a kérdezővel kapcsolatban. 1: Ha vette a fáradtságot a kérdése feltevéséhez, akkor nyilván érdekli a válasz is, amivel nem tudom mit fog kezdeni? 2: A Belga zenekar után szabadon: Blogot olvasol? Buzi-e vagy?

      Most már sokkal jobb.

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...