2012. augusztus 20.

Popariparopapa, avagy bünti 3 felvonásban

Első felvonás - Dolly Rambo és Mr. 4 Oktáv - Popariparopapa című, slágergyanús rettenetével kap az arcába és fülébe nagyot, aki nem lett rajongója a korábban posztolt Evvel a dalban című szerzeménynek!
 Érdemes megfigyelni a kiváló rendezői és vágási munkát! A klip zsenialitása abban rejlik, hogy ugyanolyan naturalisztikus, mint maga a szám! A dal nagy része folyamán mellőzi a túlexponált, kifinomult hangokat az énekesnő, ezzel is jelezve, hogy ő a természetesség híve. Ha ilyen tré hangot kapott az élettől, hát akkor szenvedjünk együtt vele mi is! A dallamvilága sem túl komplikált. Természetes, egyszerű 7 hangos motívum,  mint az eső kopogása az ablakunkon. És végül, de nem utolsó sorban meg kell jegyezni, hogy az énekesnő, bár tudta, hogy klipet fognak forgatni, mégsem vakolta be az arcát! Mindent természetesen hagyott, ahogy azt a mi áldott jó Urunk megteremtette vala. Bár nem értem, hogy miért adott hangot ennek a hölgynek és azt sem, hogy miért tart egy fél pár szandált a hűtőben? No, mindegy! Ne nézz a kamerába feltűnően!!!! Enjoyjátok ezt a dalt!
Szing a szong! Popariparopapa! Popariparopapa! Popariparopapa!





Második felvonás - Mr. 4 Oktáv a Megasztár válogatáson! Hát innen volt ismerős ez a kacsacsőrű hímnős! A mindenit! :) Tehát egy celebpárt láthattunk az előző klipben! Mr. 4 Oktáv, most a Máj Hart Vil Gó Ón-t adja elő megdöbbentő könnyedséggel a Szelíd Dió féle, felejthető előadásmódhoz viszonyítva. Az évek és a rutin miatt klasszisokkal jobban! Csavard fel a hangerőt! Végy egy pohár pezsgőt az egyik kezedbe, karold át kedvesed derekát a másikkal és ha eddig nem tudtátok, most kiderül, milyen az igazi szerelem! Annyi érzés és kellem következik, mellyel a következő vitáig biztosan jól érzitek magatokat a bőrötökben!



Harmadik felvonás - Dolly Rambo megwoodooz mindenkit, aki korábban, most, vagy a jövőben nem fogja lájkolni őt, vagy a művészetét! Illetve azokat, akik csúnyán és névtelenül beszólogatnak neki! A művésznő egyébként Madam X-otic néven is rengeteg, de érdemtelenül a homályba vesző dallal kápráztatja el hallgatóit! Mazochisták! Irány a Jútúb! Keressetek és szenvedjetek szabadidőtökben!

 A dalt soxeretettel küldöm Daxnak! Remélem sikerült már csengőhangnak beállítani! :)


8 megjegyzés:

  1. Poczok, ezt Te csak most ismerted meg?
    Ezen a lányon pár éve halálra röhögtem már magam a barátaimmal. Szerencsétlen! Tényleg azt gondolja, hogy szép, és hangja is van...
    Szóval gáz az egész, de lehet rajta röhögni. Bár valahol én sajnálom őt...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos igen! Pedig tényleg hiányt pótol ez a zenekrimi! A néni és a bácsi orvul legyilkolják a tiszta hangokat, az értelmes rímeket, valamint ha van a dalban, akkor a dallamot is.
      Én nem sajnálom őket! Sőt, még irigykedhetünk is, hiszen nekik így kerek a világ!
      Nekünk még a kerek is kocka! :) Csak nyafogni tudunk :(

      Törlés
  2. De hát ez borzasztó volt az én komolyzenén edződött füleimnek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én kérek mellnézést az okozott károk miatt!
      Igaz én előre szóltam!
      Tehát ez a te hibád! :)
      (ezt is megúsztam!)

      Törlés
  3. Az igazi mondanivaló: http://www.youtube.com/watch?v=Y6E78qE-qNE&feature=related

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy egész műsorblokk, azért nem semmi a jóistentől! Majd egyszer nekem is lesz 3 percem valamelyik agysorvasztó műsorban!
      Vagy nem.
      És akkor most mindenki megnyugodhat

      Törlés
  4. Sajnos még nem sikerült, pedig nagyon rajta vagyok!!! De a Popariparopapa a szuperlatívuszoskedvencliebling!!!
    Puszcsylávcsyszercsy :) :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pótold a hiányosságot, különben egy kalap alá veszlek! Popariparopapa! Természetbarát teló! :)
      Evribodri szing a szong!

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...