2012. január 22.

Kultúráltsági műveltség - Film, színház, muzsika

 Komoly és komolytalan dolgok tömkelege jutott eszembe a mai nappal kapcsolatban. ezeket mind közre adni nem lehet, így csak csemegézek agymenéseim között. Egy kisebb csokorra való jóságot teszek most közzé és embedelek be hatékonyan mindenki örömére.

 Először is jöjjön a komoly rész. Ehhez kérem az olvasókat, hogy igazítsák meg a ruhájukat, töltsenek ki egy pohár bor, de valami jófajtát! Dőljenek hátra kényelmesen a székükben, foteljükben, majd indítsák el a videót. Tegyék ki teljes képernyőbe és élvezzenek egy teljes színházi előadást. Egy tragédia következik két felvonásban. Spiró György - Csirkefej c. színdarabja lesz látható pazar szereposztásban!

 

 Ha netán mégis egy kis könnyedségre vágysz, akkor jöjjön egy értekezés a kultúra fontosságáról. Előadja Besenyő István. :)

 

 Miután jól bekultúrósódtunk és az agyunk már nem egy "beton répa", jöhet egy kis népzene! Ígérem tetszeni fog! :) A "muzsikazenét" nem a híres "Ludvig van Bélgólem" szerezte, de azért valószínűsíthető, hogy a kedvencek közé fog miutóbb tartozni. Most kérlek, hogy következzen a "zenemuzsika"! Mindenki örül és közben megtudjuk, hogy hogyan kell a szerelmet művelni! Azt is megtudjuk, hogy ha visong a partnerünk, akkor hogyan segíthet ha: "Tenyér éllel anatómiailag megnyugtat"-juk a partnerünket.

 Végezetül, de utolsó sorban pedig a gyerekekről se feledkezzünk meg! Egy kedves, de nem igazán proaktív mesehősről szól a történet, aki egy mackó, de már nem tud magáról, mert meg van dögölve. Egy halott mackó kalandjait láthatják megfele mostan! Mindenki nézi, akinek nyitva van a szeme! Még az is, aki most épp Oslo-ban van!

Kellemes délutánt!

 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...