2012. március 2.

Halihó!

 Szép napot kívánok! Örülök, hogy itt is találkozunk!

 A helyzet egyébként most nálam szokványos. A kisszobában ülve pötyögök a klaviatúrán. Anyámék a mobiltelefonokon agonizálnak - melyiküket mikor csergette meg hugi, vagy valami ilyesmi. Várom, hogy rámtörjenek, mert a mobilhoz egyikük sem ért igazán. Az ablakon túl, úgy tűnik tavasz van, ami több optimizmust tud nekem adni a rám váró feladathoz. Először is emberi arcot kell öltenem. A subát a szám körül meg kell szüntetnem. ezután pedig kulturáltan el kell mennem egy ajándékboltba, ahol ajándékkereskedőt keresnek. Oda elviszek egy önéletrajzot és remélem, hogy az ismerős arcú leányzó fog a pult mögött lenni, akivel mindig köszönünk egymásnak, de nekem már fogalmam sincs, hogy honnan ismerem őt és mi a neve.
 Ezután elmegyek a NAV-hoz egy adóbevallásos csomagért. Juhhéj! Nem, mintha olyan sok bevallani valóm lenne, de hát a törvény, az törvény, ahogy a Hahó öcsiben is megmondták volt. Ha még van pénz a kártyámon, akkor feltöltöm a mobilomat is, ha nincs, akkor azzal gazdálkodom, ami még rajta van. Igazából sms-t szokok vele legtöbbször írni, így nincs nagy veszély arra nézve, hogy megmikrózom az agyamat a sok csacsogástól. Persze, ahogy mondani szokták: Az agyrák bennem éhen halna. Így úgy érzem, hogy nem sok veszteni valóm lenne, ha egyszer egy milliós feltöltés érkezne a telefonomra.
 Ebéd után megnézem, hogy mely cégek válaszoltak az elküldött önéletrajzomra, majd jól szétcsapom magam egy kávéval. Majd megnézek egy számomra új sorozatból egy következő részt. Ezt a sorozat (ez automatikus tárgyeset!) még hugi mutatta meg az idő alatt, amíg hazajött egy pár napra. Ez igazából télbúcsúztatónak is felfogható, mert amióta elment, vitte magával a rossz időt is.
Vissza a sorozatra. A címe: Mindenből egy van. A királyi tv-n lehet nézni, nem tudom mikor, mert már vagy fél éve nem nézem a tv-t. Igaz, amíg hugi itthon volt, addig kétszer is leültünk tv-zni, amiben nem volt köszönet.
Itten lehet jól megnézni, hogy mire is gondolok: http://videotar.mtv.hu/Videok/2011/10/07/22/Mindenbol_egy_van_1_resz.aspx.
 Hugi kérésére (!) megnéztük a VV5 uccsó adását, amiben Attila megnyerte a főnyereményt. Türtőztettük is magunkat a sok kritizálni való láttán, de amikor a kortesbeszédek jöttek, elszabadult a pokol. VV Se here se zádé anyukája (???) annyira beégett, mint tüzes billog a tehén seggébe. Történt ugyanis, hogy egy-egy hozzátartozó, barát még könyöröghetett a népeknek, hogy a majd 400 Ft-os sms-ekkel támogassák az TLR klubot (mert szerintem másra nem jó, ha már eleve el volt döntve itt is, hogy ki nyeri a mindent). Seherezádé - aki vékony cicalányból 163 nap alatt Muppet Show-s Miss röfivé avanzsált, akinek ló feje van - anyukája a kortes beszéde alatt még a lánya nevét sem tudta normálisan kimondani. Mindjárt rá is keresek a Utube-on... de, nem találtam meg az ominózus részt :(.És egyéb butaságokat is összehordott. Az egyik ezek közül: "A Való Világ története során még nem nyerte meg senki a Való Világot!" - Itt arra gondolt, hogy nő még nem nyert a játék során VV-t. A legelején a lánya nevét is Seherededezádé-nak, vagy valami hasonlónak ejtette ki. Nevettünk ezen. Anyu ránkszólt, hogy ne nevessünk a nőn, mert hogy ő rákos szegény. Erre én kicsit mérges lettem rá és azt mondtam: "Sajnálom, hogy beteg, de ez nem jelenti azt, hogy nem röhöghetek, ha a lánya nevét sem tudja kimondani." - De hát RÁÁÁKOOOS! - mondta anyu, aki úgy érezte, hogy űberelte a cinikusságomat. Itt már nálunk elszakadt a cérna. A reklámszünetben hugival a konyhaablakban kilógva röhögtük könnyesre a szemeinket, amikor felidéztük a lóarcú Seri képét, aki fel sem fogta láthatólag, hogy az anyja mekkorákat bénázott. Ráadásul azt ecseteltük fennhangon, hogy mit nyerhetne mégis, ha nem ő vinné el a fődíjat.
Ilyen nyeremények voltak példuál:
- Egy saját, exluzív istálló az ügetőnél.
- Egy éves reklámszerződés a Győri Keksz és Ostyagyárral, illetve ma már a Kraft Foods H. Kft - Győri Keksz Divízióval, hogy legyen a reklámarca a Győri Édes ZaBfalatok nevű termékének.
- A nyuszis magazin helyett a Lovas élet kéri őt fel egy fotósorozat elkészítésére. Valami ilyesmire gondoltam. Előre is elnézést kívánok a lovaktól és a lap dolgozóitól!

- Autó helyett egy stílusosabb ajándékot is kapna. Egy hintó jellegű szekeret, amely több funkciós. Elsősorban a cabrio jellegét kell kihangsúlyoznom, melytől biztosan a középpontba kerül, ha elé fogva leviszi a családját a Balatonhoz a nyáron. Másodsorban a téli tüzelő házhoz szállításánál is nagy hasznát vehetik a lóarcú lánynak és ennek a csodás közlekedési eszköznek.
 Szegény Zsenit előresajnálom a közös tvzéseink miatti traumáktól. Igaz, hogy már régen megígértem, hogy lakat, vagy ragasztó szalag lesz a számon, ha kommentárt szeretnék majd a látottakhoz hozzáfűzni, de garanciát nem tudtam adni arra, hogy ez így is lesz! 

 Lassan abbafejezem, mert mint korábban írtam volt, van némi nemű elintézni valóm.

 Legyetek itt is hűségesek ám hozzám, különben elmegyek mindenkihez tv-t nézni!

 Ha be lesz kapcsolva, ha nem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...