2012. március 30.

... és úgy lett

.

 Rakom visszafele az arcomat. Leszakadt ugyanis. Ezektől:

Kossth Rádió 19:57 - Megszakítják az adást, hogy leadjanak egy ma délután készült interjút Snitt Pállal.

"Schmitt Pál szerint a két dolognak - a dolgozatának és a posztjának - nincs köze egymáshoz. Elmesélte, hogy az anyukájának ígérte meg, hogy egyszer doktor lesz. A TF-en segítséget is kapott, a konzulens és az opponens vezették a tollát, és soha nem szóltak neki, hogy "ácsi, tegyél több idézőjelet", vagy hasonlót" 

 "Olyan teljesítmény volt, hogy úgy dőltem hátra, hogy ez becsületes, férfimunka volt - mondta Schmitt Pál"

""A lelkiismeretem tiszta" - mondta Schmitt, aki szerint azzal, hogy első helyen feltüntette a bolgár szerző művét, eleget tett az idézés szabályainak."

""Ahogy olvasom, el is vették a doktori címemet" - kommentálta Schmitt Pál a szenátus döntését, bár megjegyezte, hogy nem esett neki jól. Azt mondja, nem érti, mire volt ez a nagy siettség, amúgy ő maga is visszaadta volna a címét, mert nem használja, vagy legalábbis nem annyit, hogy neki abból előnye legyen."

Ha a lelkiismerete tiszta, akkor hisztiznie és izmoznia kellett volna, nem? Sietség? 3 hónap telt el sacc/kb. ...

Szedem össze az arcomat.

1 megjegyzés:

  1. Jaj má'! xD xD xD
    Mög vagy egészen őrű've ettű' a tetűtű', ettű' a marionett Paprika János vitéztű', édös fiam, KisPoczok! :D Na, akkó' majd én mögmondom neköd a tutit: a' egész ország, vagy mi, tele van ilyen embörökke', mint ez a négyéves óvodásnak az éröttségét mutató szellemóriás. A képlet éccerű: önzés > félelöm > jellemtorzító agresszió > (látszat)siker (=hatalom és köz/önveszélyösen rosszul értelmezött biztonság) > félelöm..., oszt a kígyó ezze' a farkába is harapott. No, má' mostan, mive' a Zembörök igen jelentős része ilyenné lött minálunk, ezök választják ki maguk közű' azokat, akik a legharsányabban töszik a bogyójukat az iménti összegképletnek mögfelelően, a kiválasztottak mög aztán kiválasztják a maguk szervilis emböreit, mög a támogatásukba' érdeköltté töhető, bármiféle aspiránsokat (lássad az égyháznak az ű dó'gait, példának okádék). Ez mögy itten falun, mög városon, fönt, lént, jobbrú', vagy balrú', égyre mögy... Hát, ezé' ilyen ez a zamatos trágyadomb itten, amin kapirgál mögannyi kakas, no, mög a' emancipált tyúkokat sé hagyhatjuk máma má' ki azé' a számításbú'. Mind ilyenök vagyunk, igaz, a' ingerküszöbünk azé' öléggé eltérő - hála ja zősrobbanásnak. Há. Há' nem? Nna.
    Nyugodjá' mögfele, má' csak azé' jis, me' a jó embör a' édös anyukájának csak azt ígérte, hogy doktort csiná'tat magábú', de azt nem fogadta mög neki, hogy égy nem is létező köztársaság, vagy mi, elnöke jis lösz éccő. Hátha rágyün, oszt csak aszondja: nem harcolok tovább a köz társaságáva' szömbe az igazamé', mer' ezt is, azt is én képviselném igazság szerint, oszt' hát magamma' szömbe má' csak nem képviselhetöm magamat, magamma' szömbe hogy harcoljak mán?

    He? Na? Mögnyugszó' lassan, fiam, KisPoczok? :D Ha nem, neköm úgy is jó, me' igen élvezöm a füstölgésödet, csak hát kicsit aggódom a lelki egészségöd miá'. :D

    Tucat paraszt, vidékrű', ígyen látja a dó'gokat. Éccerű eszű, furfangos doktor paraszt, mi? ;)
    Nnna, egészség! :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...