2012. március 11.

Kávé - művészet

 Gondolom, sokunkban felmerült már a kérdés, hogy mit tegyünk akkor, ha véletlenül vettünk egy csomag kávét, amit nem is szeretünk. Mit tehetünk akkor, ha ezt az őrleményt akaratunk ellenére mégis lefőzzük, ne adj isten, ki is töltjük magunknak egy csészébe, ami felett ülhetünk buta arccal, hogy most ezt miért is csináltuk, amikor nem is iszunk ilyen italt, ráadásul most már azt sem tudjuk, hogy mi a fenét kezdjünk vele, ha már ki van töltve és senki nincs, aki megigya helyettünk?
 Van-e olyan diák, aki meginná helyettünk, amíg nyelvtanilag elemzi és esetleg a mondattani szerkezeti vázlatát is lerajzolja a fenti egyszerű mondatnak?
 Ha nincs és morfondírozni is utálunk, akkor egy megoldást jelenthet a kitöltött, de elfogyasztásra orális módon nem kerülő kávéra a következő képsorozat és kisfilm.
 Jay Chou  egy képet készített, amelynek folyamatát a filmetűdben nézhetjük meg. Az következő képek alapján nem valószínű, hogy művésznek neveznénk a hölgyet első blikkre. Aztán jön a varázslat és elkészül a portré!
 Egy kis kávét kér valaki?





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...