2010. július 9.

Istenség-találkozó volt

 Szerintem valami istenség-találkozó lehetett Athénban, június 28-án. A ma látott fotók egyszerre szépek és ijesztők is egyben. Valószínűleg Zeusz, Thor, Xólotl, Leigong, Perun, Szteropész, Jupiter, Taranis és a többi villámlás istene a mitológiákból jól beborozhattak Athén felett, ami villámdobálássá fajulhatott el.

 2010. június 28-án hatalmas vihar haladt el a görögországi Athén felett. A jelenség során számtalan villámcsapás történt, ezek közül mutat néhányat az alábbi felvétel.

 A képek Olimpiai Stadionnál készültek kora délután. A fényképész fél óra leforgása alatt 51 villámot rögzített, ezek láthatók egymásra vetítve a képen. A felhő-föld villámkisülések némelyike csak néhány száz méterre csapott le a kamerától. A harmadik fényképről ezt írja Chris Kotsiopoulos: Csillagkapu hatás! Ez a kép egy 3 óra 14 perces csillagút, eddig ez az én leghosszabb ideig készült képem. Az épület (Thoriko ókori színház - Lavrio közelében) oldalnézetből. Ez a legrégebbi épület Görögországban - a 6. század végén épült.


 

 Chris Kotsiopoulosnak hívák a fotóst, aki elkövette a feljebb látható zseniális fotósorozatot. Jó időben, jó helyen volt. Így szpkták mondani. Szerencsénkre ő rossz időben volt jó helyen, mert ezek nélkül a képek nélkül szegényebbek lennénk, annyira fantasztikusak! De nyugisabb körülmények között is készített szuper fotókat. Néhány következik ezek közül. További fantasztikus fényképek a fotós honlapján tekinthetők meg.


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...