2010. július 15.

A tizedik dolog, amit utálok a nyárban

 10 - A fiatalok nagy része, akik olyan felszínesek és buták, hogy az felér már egy katasztrófával. A következőkben jön némi kis ízelítő néhány klikkből. Fiatalok, egészségesek, némelyik kifejezetten szép is, de egy marék molylepkével többre jutnék, mint velük... Sem magyar, sem angol tudásuk nem utal arra, hogy bármikor, bármiben hasznukat vehetnénk ezeknek a jóképességű fiataloknak. Ezt ők is tudják, szerintem, de láthatólag senkit nem érdekel, hogy a kialakult kép róluk pozitív irányba változzon.

10/a - A lányok, akik tükör nélkül élnek. Egyszerűen nem értem a lányokat. Más sem. De én azt végképp nem értem, hogy miért öltöznek úgy, hogy még véletlenül se legyen fiú, vagy lány, aki udvarló szavakkal és elismerő pillantásokkal szórná gyenge testét, ha kilép az utcára. A mai csajok egy része elmebeteg. Mindenki elismerésre, jó szóra, kedvességre, mosolyra vágyik, de ŐK nem. Ők csak arra várnak, hogy valaki, bárki, akárki szójjjón mán be neki, hogy reagálni tuggyon rá valami frappánsat. De még ezek között is több kategória van! Bizomány!
10/b - A raj csaj. Jellemzői: cipőmérettel megegyező IQ, magyar nyelv és nyelvtanának majdnem alapfokú ismerete, viccesnek és vagánynak hitt beszólások tárháza (6db beszólás van a tarsolyban átlagosan), fényképek iránti rajongás - pl. pénzzel és fuxokkal történő fotózás közkedvelt, csini ( :P ), nem sokat (vagy egyáltalán semmit sem) rejtő ruhák viselése/meztelenkedés.
10/c - "Emós", "gót" csaj. Szemükből világfájdalom tükröződik, amit korábban a szobájukban gyakoroltak órákig. Fájdalom és szenvedés jellemző ruháikra, kinézetükre és tetteikre. Hiszen annyi mindent megéltek már! Háborút, halált, éhínséget, szenvedést, bombázást, meghurcoltatást, behódolást idegen hatalmaknak, deportálást és a Back Street Boys 2001-es feloszlását. Az életük tényleg nem könnyű...
10/d - Dagadt picsák, szűk ruhákban. Ehhez asszem nem kell nagyon komment. Azok a zsírszalonnák, amiket betuszkolnak egy top alá, vagy cicanadrágba, esetleg egy szűk farmerba, iszonyatos látványt nyújtanak. És amikor a gazdájuk a hurkáit sétálni viszi, az már durva. De a horror is eljön ám! Amikor ezek a cupákok és zsírszalonnák táncra perdülnek, csak éppen tüll, latex, csipke, vagy bármilyen sztreccses anyag alá bepréselve.
10/d - Picsák, akik nem tudják mi a sok.
Az arcukon a festékből - borzasztó kreációkat lehet látni úton-útfélen.
A lábukon  hordott lábbeli sarkának a magasságából - mert járni, azt nem tudnak.
Illat-kondenzcsík a picsa után - ez a másik végzetes támadás az orrom ellen.
Hangoskodó, ostoba lányok - piásan viháncolnak és akkora hülyeségeket beszélnek, hogy az ember legszívesebben felpofozná őket és közben ordítanám az arcukba: azért van agyad, hogy gondolkodásra használd! Használd!
Mobilon hangosan zenét hallgató csajok - ordíttatják a fostos zenéiket, csak hogy valaki végre figyeljen rájuk.
Roma csajok butábbik fele - idegesítően hangosak és amennyire ellenszenvesek a viselkedésük miatt, annyira nagy az önbizalmuk.
11 - A srácok, akik tükör nélkül élnek. A leírásuk csak annyiban tér el a csajos változattól, hogy míg a csajok legtöbbje ribinek szeretné láttatni magát, addig a srácok mind egy senkiházi, 50 Ft-os bandavezérnek, aki semmitől sem fél és persze ő a legjobb csákó a környéken.

 Ezeket a jóságosarcú fiatalokat fel lehet lelni a WIWen, a Májvipen és a Fészbúúkon. Rövid keresés után ezeket a képeket találtam a neten egy csokorba fogva, ami illusztrálni fogja a korábban leírtakat.

 

Jó kis jövő vár ránk, nem? A velem egykorúak most aztán kezdhetnek aggódni. Ők lesznek azok, akik segíteni fognak bennünket öreg korunkban? Vagy ők lesznek azok, akik öreg kounkban egy laza fejlövéssel megoldják az öregek okozta problémát?
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...